Oases en wijn - Reisverslag uit Mendoza, Argentinië van Wytze Brandsma - WaarBenJij.nu Oases en wijn - Reisverslag uit Mendoza, Argentinië van Wytze Brandsma - WaarBenJij.nu

Oases en wijn

Door: Wytze

Blijf op de hoogte en volg Wytze

05 Maart 2008 | Argentinië, Mendoza

Hola Que tal,

dat spaans is nog wel moeilijk, maar het begrijpen gaat steeds beter.

In 6 dagen van Bariloche naar El Chalten gelift, af en toe wel wat uurtjes moeten wachten, maar toch leuke liften gekregen en zo heb ik mijn spaans ook nog een beetje bijgespijkerd.
Onderweg nog wat grot tekeningen bekeken paar duizend jaar oud, in een indrukwekkende vallei. Paar dagen gehiked in El chalten, erg beroemd schijnbaar, en ind erg mooie bergen en meertjes. en natuurlijk de Fitz roy.
Daarna nog even de grootste Glaciar bekeken , perito moreno, 60 meter hoog, en 14 km lang, echt kan je een hele dag naar kijken, en wachten tot er weer wat ijs afbrokkeld..

Daarna 20 uur bussen naar Peurto Madryn, in het goeie seizoen walvissen kijken, maar nu alleen zeeleeuwen, pinguins, zeeolifanten,en zagen nog wat orcas voorbij zwemmen.
Hierna weer 25 uur bussen naar mendoza, waar ik nu dus ben en op bezoek bij Wilbert van Wijk, heeft in Wagneingen gestudderd.

Hier nog even een wijntoertje, paardrijden, en dan weer verder...

Even een korte update..

Hoop dat de fotos het doen op de volgende twee links

Bieno, chau Wytze

• 05 Maart 2008 - 14:56

Martijn:

Superfoto's man! Ziet er tof uit.

Ciao!!

• 05 Maart 2008 - 15:12

Maartje:

Ha Wytze,

Wat een ontzettend mooie foto's man! ik ga je snel eens mailen.

Liefs!

• 05 Maart 2008 - 15:13

Karin:

Leuk om weer wat van je te horen, en zien!! Geweldige fotos!
    Groetjes

• 05 Maart 2008 - 16:25

Wytze En Joukje:

Wat een prachtig land!!! En zoveel foto`s met jou erop. Je ziet er goed uit. !!! Heb je nog ruimte in je hoofd voor al die indrukken?

leafs fan us

• 05 Maart 2008 - 18:34

Daninho:

Het ziet er weer goed uit!
    Tot snel amigo....

• 05 Maart 2008 - 21:25

Henk, Lamkje, Elsbet:

Hola, que tal. We hebben bedacht dat we nu allemaal naar Argentinie willen. Wat ziet het er prachtig uit en je hebt ook schitterende foto's gemaakt. We hadden ook net in de atlas zitten kijken. En vroegen ons af wat Patagonie eigenlijk betekent. Veel plezier met je oude kennis en zijn vriendin. Het buitenhuis ziet er ook niet slecht uit. Hier alles goed, hebben net alle kalfjes gevoerd. Mijn Neeltje heeft een stierkalfje, jammer want het is een mooi beestje. Treurig is dat de wisky op is. We gaan nu aan de Amaretto. Cheers, bye, love.

• 06 Maart 2008 - 08:04

Marc:

Hey Wytze,
    nu is het duidelijk; ik moet echt nog een keer terug naar Argentinie om ook het zuiden te bekijken!
    Zo te zien ben je nu definitief weer vleeseter geworden :-)
    Groeten uit Delft

• 06 Maart 2008 - 13:38

Liza:

yooooo Wytze! Zit je een beetje te chillen in mijn geboorteplaats ja?! Tiera del sol y el buen vino, drink er één op mij zou ik zeggen.. en als je nog slaapplek nodig hebt hoor ik het wel, familie zat daarginder(godoy cruz). Zijn er net nog een paar bij gekomen.. :)

Suerte!

• 11 Maart 2008 - 17:49

Wytske ,evert:

Hola todo va bien? Muy linda`s estos photo`s.Quando regresas a Holanda?Nosotros estan en Francia en este momento.En unas dias van a Espagne del norte.Muchas saludas de Wytske y Evert.